top of page

Практични аксесоари към дограмата

В зависимост от Вашето желание прозорците могат да бъдат до оборудвани с водоотвеждащи алуминиеви козирки и первази. Поставянето на вътрешни и външни под прозоречни первази.Пръктичен аксесоар към дограмата са мрежите против насекоми.Стъклопакетите се наложиха в производството на прозорци поради високите си топлоизолиращи и звукоизолиращи качества. Стъклопакетът се изработва от две или повече стъкла, разположени на различно разстояние едно от друго и разделени с дистанционер.

Външни и вътрешни первази

Поставянето на външен перваз ви спестява обработването на зида отвън със строителни материали от рода на теракот, мрамор и други.

Первазът спомага и за по-ефективно водоотливане на влагата, тъй като има изразен фабричен наклон. Монтира се челно на касата на прозореца и настърча напред. Предлагат се в бяло, златен дъб и боядисани в цвят според Вашите предпочитания. Размерите са 11см, 17см и 24см в широчина.

Външни и вътрешни первази от Алупласт ЕООД гр.Пазарджик
Стъклопакети от Алупласт ЕООД гр.Пазарджик

Стъклопакети

Стъклопакетите се наложиха в производството на прозорци поради високите си топлоизолиращи и звукоизолиращи качества. Стъклопакетът се изработва от две или повече стъкла, разположени на различно разстояние едно от друго и разделени с дистанционер.

Един добър стъклопакет трябва да е произведен, като отчита площта на прозореца, коефициентите за светлопропускливост и топлоизолация. Наложително е, за по-голяма ефективност, едното стъкло да е нискоемисийно /к-стъкло/.

Мрежи против насекоми

Пръктичен аксесоар към дограмата са мрежите против насекоми, които могат да бъдат два върианта: Статични или отваряеми. Материалът от който са изработени комарниците е алуминии в бяло или прахово боядисън. И двата вида комарници се монтират от външната страна на дограмата, прикрепват се към касата й. Те ви гарантират спокойствие през горещата част на годината като ефективно ви защитават от всякакви летящи насекоми.

Мрежи против насекоми от Алупласт ЕООД гр.Пазарджик

Предлагани продукти

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page