top of page

Алуминиев парапет

Алуминиевия парапет е с доказана дълготрайност. Материалът за изработката му е закален. Всеки цветови вкус ще бъде удовлетворен. Предлагаме пълна гама от цветове.

Фирма Алупласт предлага механично огъване на алуминиеви парапети според вашите изисквания.

Алуминиев парапет

Алуминиевия парапет е подходящ за ръкохватки по стените и перила пред ниски прозорци.

Преди да се свържете с нас си изяснете каква ще бъде функцията на парапета. От това зависи нашето предложение към вас.

Парапетите могат да бъдат чудесни прегради във вътрешните помещения.

kvadratna_seria_parapet_ot_aluplast.JPEG
oganat_parapet_aluplast.jpg

Огънат парапет

Специално за Вас – нашите клиенти, ние от Алупласт ЕООД предлагаме персонализиран дизайн за различни модели парапети от алуминий, които не отстъпват и на най-луксозните парапети на световния пазар. Вмъквайки най-различни елементи в разнообразни форми, можем да ги съчетаем така, че да се получи луксозен и уникален вид, който е съобразен с интериорния и екстериорния дизайн на Вашия обект. Ако Вие можете да си го представите – ние можем да го направим!

Стъклен парапет

Функционалността им не се поставя под въпрос. Парапетните конструкции могат да бъдат изработени от тръбен пълнеж или стъкло. Парапетите от тръбен пълнеж се предпочитат за стълбища. Ние се грижим за безопасността на нашите клиенти. В случай, че се стигне до силен удар и стъклото се счупи, то ще се раздроби на малки частиц, които ще останат затворени в рамката. Триплексът се състой от повече листа стъкло. Те са слепени с помощта на специална смола,което от своя страна запазва неговата цялост след силен удар и няма опастност от нараняване.

staklen parapet

Безпрофилен стъклен парапет

Ако искате да придадете модерна визия на вашата сграда, дом или проект, без да правите компромиси що се отнася до безопасността, издръжливостта и най-вече гледката, то стъклените парапети са перфектни за Вас. Те са избор номер едно при ново строителство в Европа, а вече и в България.

Създайте усещане за просторност, без ограничения, благодарение на безрамковата визия на стъклените парапети. Те са стилна опция за балкони, тераси,прегради, басейни, навеси и други. Богатият избор от разнообразни парапетни стъкла Ви дава възможност лесно да постигнете дизайна, който търсите.

Галерия

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page