top of page

Хоризонтални щори

Венецианските щори се изработват от висококачествено алуминиево фолио при три ширини на лентата - 16 и 25. Отразяват до 95% от слънчевото греене, което води до 10 - процентно намаление на температурата в сградите.

Хоризонтални алуминиеви щори

Венецианските щори се изработват от висококачествено алуминиево фолио при три ширини на лентата - 16 и 25. Отразяват до 95% от слънчевото греене, което води до 10 - процентно намаление на температурата в сградите. Размерът на горния профил, с който се изработват щорите е 19 мм височина и 25 мм широчина. При 5 цвята има сто процентна цветност на щората. Лесни са за експлоатация, демонтират се с лекота, което позволява лесното им почистване.

Алуминиеви хоризонтални щори
хоризонтални щори

Хоризонталини щори цветове

Механизмите им за управление ви позволяват лесно и ефективно да регулирате светлинния поток. Удобни са за експлоатация, демонтират се лекота и се почистват бързо и без усилие.

Състоят се от хоризонтално наредени ламели, направени от алуминий и с ширина 16 или 25 мм, а цветното им покритие е с вечна гаранция. Прецизно изработени те Ви гарантират безпроблемна употреба с години напред.Изберете ли хоризонталните щори, Вие ще осигурите вашия светлинен комфорт.

Галерия

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page