top of page

Хоризонтални щори

Венецианските щори се изработват от висококачествено алуминиево фолио при три ширини на лентата - 16 и 25. Отразяват до 95% от слънчевото греене, което води до 10 - процентно намаление на температурата в сградите.

Хоризонтални алуминиеви щори

Венецианските щори се изработват от висококачествено алуминиево фолио при три ширини на лентата - 16 и 25. Отразяват до 95% от слънчевото греене, което води до 10 - процентно намаление на температурата в сградите. Размерът на горния профил, с който се изработват щорите е 19 мм височина и 25 мм широчина. При 5 цвята има сто процентна цветност на щората. Лесни са за експлоатация, демонтират се с лекота, което позволява лесното им почистване.

Алуминиеви хоризонтални щори
хоризонтални щори

Разнообразие от цветове

Механизмите им за управление ви позволяват лесно и ефективно да регулирате светлинния поток. Удобни са за експлоатация, демонтират се лекота и се почистват бързо и без усилие.

Състоят се от хоризонтално наредени ламели, направени от алуминий и с ширина 16 или 25 мм, а цветното им покритие е с вечна гаранция. Прецизно изработени те Ви гарантират безпроблемна употреба с години напред.Изберете ли хоризонталните щори, Вие ще осигурите вашия светлинен комфорт.

Галерия

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page