top of page
  • Снимка на автораAdmin

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПВЦ ДОГРАМАТАPVC профилите се изработват от полимерен материал – поливинилхлорид и като всеки


полимер остарява с времето, но за сметка на това е много добър изолатор на температура. Производителите на профили развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.

ПВЦ не корозира, а като термопластичен материал при рециклиране запазва всичките си качества. Дограмата от PVC привлича с дълготрайността си и евтината си поддръжка.

Издръжлива на климатични промени, защитена е от UV-лъчение, цветовете са дълготрайни. Благодарение на многокамерната си конструкция, тя има отлични топло- и звукоизолиращи свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма. PVC профилите се предлагат в богат асортимент, който се определя от броя на камерите (3-, 4-, 5-, 6-,7- камерни профили). Колкото по-голям е броят на камерите, толкова по-добра е топлоизолацията.

PVC дограмата се изработва и монтира по-лесно, заради природата на самия материал, който, естествено, е по-мек и гъвкав от алуминия.

PVC дограмата изисква минимална поддръжка – не се нуждае от боядисване, третиране със специални препарати, а просто от измиване с мека кърпа и сапун.

PVC дограмата е по-евтина.

Изработката на PVC профилите изисква по-малко инвестиции и текущи разходи, което прави PVC дограмата по-евтина от алуминиевата. Традиционно дограмата се предлага в бял цвят. Пластмасовите серии се предлагат и с ламиниране в дървесен фладер, с цвят на златист бук или махагон, но така също, в зависимост от Вашето желание профилите могат да бъдат ламинирани в много други цветове, отвън и/или отвътре и в комбинация


54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Σχόλια


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page