top of page

Стъклени витрини и врати

В съвременното строителство приложението на стъклените витрини и врати е широко разпространено за оборудването на магазини, офиси, а в последните години и за преграждане на жилищни и офисни помещения.

СТЪКЛЕНИ ВИТРИНИ

Стъклените витрини се изработват от единично флоатно стъкло с дебелина от 8 мм до 12 мм, което може да бъде закалено. В цветово отношение освен стандартното прозрачното и неутрално бяло стъкло се предлагат и зелен, сив, кафяв, син или розов цвят с възможност за нанасяне на матирани елементи по тях. За рамка на витрините се използват финни алуминиеви профили, които също могат да са в различни цветове.

Modern Office
White Bathroom

СТЪКЛЕНИТЕ ВРАТИ

Стъклените врати са неразделна част от витрините на магазини и офиси но намират приложение и като интериорни. Обкова за стъклените врати има множество вариации: с вграден в подовата настилка долен автомат, както и панти позволяващи монтажа с каса или без наличието на такава. При направата им се използва закалено стъкло с дебелина от 8 мм до 12 мм, което е четири пъти по здраво от обикновено стъкло.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page