top of page

Безпрофилно остъкление

Осигурява се пълно използване на откритите площи през всички сезони и при

всякакви атмосферни условия. Елементите се обслужват леко и могат да се използват в напълно отворено, полу-отворено или затворено състояние.

Плъзгаща система

Системата е с долно водене на крилата/панелите. Долната релса за движение може „да стъпи” върху настилката или борда, а позволява и пълно потъване в замазка или подово покритие, особено важно в случаите с магазини, ресторанти и пр.

Конструкциите могат да се отварят наляво или надясно, или и двете. Вратата може да бъде в един от краищата или по средата, а при необходимост да се използва като обикновен панел и да се прибере в един от краищата на конструкцията.Конструктивната якост и надеждното укрепване на подвижните елементи позволяват височина на конструкцията до 3 м. когато се използва закалено стъкло с дебелина 10 мм и до 3,3 м при стъкло с дебелина 12 мм.

sliding_wing_by_Aluplast_LTD

Крила и рамки

Стандартното заключване на крилата на кунструкциите е двойно, което наред с използването на елементи от неръждаема стомана, гарантира необходимата надеждност и сигурност. При завишени изисквания за сигурност или с декоративни цели може да се приложат и допълнителни заключващи системи или елементи, каквито се счетат за необходими.Друг характерен момент е това, че за движението на крилата не се използват ролки, лагери, колички и др.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page