top of page

ПВЦ Дограма

PVC дограмата се изработва от полимерен материал – поливинилхлорид и като всеки полимер остарява с времето, но за сметка на това е много добър изолатор на температура. Производителите на профили развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.

VIVAPLAST

VIVAPLAST е всичко, от което имате нужда при избора на PVC дограма за вашите прозорци и врати.

Системата е с ширина 70 мм и освен, че има много добър външен вид, също така отговаря на всички изисквания за качество. Дограмата е изключително издръжлива и доказано запазва всичките си качества при екстремни условия като силни ветрове, буря, сняг и др.

Профилите "VIVAPLAST"са напълно безвредни за човека. За производството на "VIVAPLAST" не се изсичат гори, а произведените от тях врати и прозорци гарантират десетилетия безпроблемно функциониране и здравина, като същевременно са изключително лесни за почистване и поддръжка.

ПВЦ Дограма Vivaplast от Алупласт ЕООД гр.Пазарджик
ПВЦ Дограма Baufen от Алупласт ЕООД гр.Пазарджик

BAUFEN

“BAUFEN Profiles” е оборудван с последно поколение екструзионни линии на Greiner Extrusion, Austria - водещ производител на екструзионна техника в Европа.

Екструдери на KraussMaffei, Germany – световен лидер в тази област. Миксираща система на Plasmec S.R.L., Italy – най-висок клас миксери с висока степен на автоматизация. Фолираща техника FUX GmbH, Austria – отново избор на една от най-иновативните в този отрасъл в Европа. Поставяйки си за цел поддържане на постоянно високо качество във всеки етап от производството, ние създадохме отдел за контрол на качеството оборудван с най-модерна техника.

Галерия

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page