top of page

ПВЦ Дограма

PVC дограмата се изработва от полимерен материал – поливинилхлорид и като всеки полимер остарява с времето, но за сметка на това е много добър изолатор на температура. Производителите на профили развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.

VIVAPLAST

VIVAPLAST е всичко, от което имате нужда при избора на PVC дограма за вашите прозорци и врати.

Системата е с ширина 70 мм и освен, че има много добър външен вид, също така отговаря на всички изисквания за качество. Дограмата е изключително издръжлива и доказано запазва всичките си качества при екстремни условия като силни ветрове, буря, сняг и др.

Профилите "VIVAPLAST"са напълно безвредни за човека. За производството на "VIVAPLAST" не се изсичат гори, а произведените от тях врати и прозорци гарантират десетилетия безпроблемно функциониране и здравина, като същевременно са изключително лесни за почистване и поддръжка.

ПВЦ Дограма Vivaplast от Алупласт ЕООД гр.Пазарджик
ПВЦ Дограма Baufen от Алупласт ЕООД гр.Пазарджик

BAUFEN

“BAUFEN Profiles” е оборудван с последно поколение екструзионни линии на Greiner Extrusion, Austria - водещ производител на екструзионна техника в Европа.

Екструдери на KraussMaffei, Germany – световен лидер в тази област. Миксираща система на Plasmec S.R.L., Italy – най-висок клас миксери с висока степен на автоматизация. Фолираща техника FUX GmbH, Austria – отново избор на една от най-иновативните в този отрасъл в Европа. Поставяйки си за цел поддържане на постоянно високо качество във всеки етап от производството, ние създадохме отдел за контрол на качеството оборудван с най-модерна техника.

Галерия

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page